Parduotuvė

  • Namuose
  • Pet Products
  • Kramtyti Žaislai Katėms Kitten Kramtyti Žaislas Pliušiniai Žaislai, Minkšti Pet Žaislas Kačiukas Kramtyti Žaislai, Pliušas Pagalvės Animacinių Filmų "Octopus" - Interaktyvi Katė Žaislas
img
img
img
img
img
img

Mūsų Katė Kramtyti Žaislus Patalpų Katės turi unikalų dizainą kramtyti ir žaisti saugiai, o natūraliai valyti augintinio dantų.Jie taip pat apsaugoti savo baldus.Lengva valyti ir prižiūrėti, jūsų kačių draugai bus pramogauti valandų valandas be kenkia jūsų namuose.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Cartoon Aštuonkojai Katę Kramtyti Žaislus

Gaminio dydis: apie 18cm/7.09 cm

Produkto svoris: 9g

Medžiaga: pliušas

Spalva: violetinė, spalvinga, rožinė

Pakavimo Sąrašas:

1* Katę Kramtyti Žaislas

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Sukurti Vieno: Tai cute ir džiugu animacinių filmų "octopus" - pliušinis žaislas yra kūrybiškai sukurti katėms praleisti džiaugsmo, o žaisti.Su savo ryškiomis spalvomis ir unikalaus dizaino, tai bus tikrai pritraukti savo furry draugui interesus ir išlaikyti juos vykdantys valandų valandas ant pabaigos.

2.Būkite Tikri, Medžiagos: Tegul jūsų furry draugui mėgautis žaismingas akimirkas šios katės kramtyti žaislas, pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Su dilimui savybes, minkštas ir patogus žaislas yra tikri, kad jūsų katė užsiima saugios žaidimų be jokių pavojų, rijimo arba dūsta.

3.Dantų Priežiūra: Patobulinkite savo katės dantų priežiūros rutiną su mūsų kramtyti žaislą, pagaminti iš tvirto siūlai ir storio audinius, kad pagalba natūraliai dantų valymo.Palaikyti optimalų dantų higienos, nes jis yra atsparus dėvėjimosi ir plyšimo, užtikrinant, ilgai naudoti.

4.Baldų Apsauga: Jūsų baldai nusipelno apsaugos ir todėl nėra jūsų furry draugui.Mūsų katė kramtyti žaislas sumažina įprotis katė grandymo, o apsaugoti savo baldus ir skatinant sveiką kramtymo įpročio.

5.Lengvas Valymas: Atlikti valymo jūsų katės kramtyti žaislas vėjas su mūsų be jokio vargo dizainas.Lengvai plaunamas rankomis ar mašina, tai rekomenduojama jį valyti kartą per savaitę su šiltu vandeniu optimalią higieną.Ne daugiau nerimauti priežiūra: tiesiog smagiau ir grojimo jūsų furry draugui.

  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: nailonas
  • Žaislai Tipas: Tuneliai