Parduotuvė

  • Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 2 In1 Makiažas Šepetys Valymo Dubenį Grožio Teptuku Talpinimo Nešiojamų Kelionių Makiažas Šepetys Valymo, Džiovinimo Stovas
img
img
img
img
img
img

Savybės:

1.Aukščiausios Silikono Kokybė: Pagaminta iš aplinkai draugiškos ir sveikos silikono medžiagos, šis makiažo šepetėlių stovas yra minkštas ir patvarus, ir nėra pažeisti šepečiai arba dirginti odą.

2.Patogu Naudoti: makiažas šepetys valymo kilimėlis yra 4 tipų, kad tiktų skirtingų šepetėlių gelmes.Tiesiog užpilkite šiek tiek valymo tirpalas ant tatamio, švelniai judėti makiažo teptuku ant tatamio su vandeniu, ir tada tegul šepečiai išdžiūti.Nereikia nerimauti dėl purslų ar nutekėjimo.

3.Puiki Dovana: Šis makiažo šepetėlių valymo priemonė yra elegantiškas ir madingas, todėl tai puiki dovana kiekviena mergina ir moteris, padėti jiems pasiekti geresnių ir daugiau gražią odą.Tai puiki dovana motinos, draugės, ir močiutės, ir draugai.

4.PUIKI DOVANA IDĖJA: Šis makiažo šepetėlių valymo bowl yra elegantiška ir madinga.Davimas, kaip ačiū dovanos savo gerbėjams, draugams ir artimiesiems.Ji yra patraukli ir puiki dovana Mamai, Draugei, Močiutė ir Draugai.

5.NUOSTABUS DIZAINAS: 2 (1 sumanus dizainas, jis gali būti naudojamas saugojimui, šepečiai, valymo jų .Vienoje pusėje yra kaip dubenėlį su multi tekstūra dugno plovimas jūsų makiažas šepečiai gerai, iš kitos pusės turi daug akių dalių įvairių formų ir dydžių, kurie turi didelių ir mažų makiažo šepetėliai aukštyn kojom dėl džiovinimo.

Specifikacija:

100% visiškai naujos kokybės.

Prekės Pavadinimas:Makiažas šepetys valymo dubenį džiovinimo stalčiuko

Medžiaga:silikonas

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Dydis:10.8 cm/4.25 į*8.8 cm/3.46 į

Kiekis:1 Vnt.

Komplektą sudaro:

1 Vnt. Makiažo teptukų valymui dubenį džiovinimo stalčiuko

Pastaba:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos.

2.Atleisk, 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Prekės Pavadinimas: AACAR