Parduotuvė

  • Namuose
  • Sporto Reikmenys Ir Priedai
  • Žiemos Sutirštės Medvilnės neslidus Jogos Kojinės Moterų Prakaito Absorbcija Backless Kojinės Patalpų Šokių Fitneso Pilates
img
img
img
img
img
img

Savybės:

1. Anti slip dizainas: Ši jogos kojinių funkcijos profesinės anti slip dizaino apačioje, suteikti puikų sukibimą ir užtikrinti stabilią pozą veiklos metu, pvz., joga ir kvėpavimo pratimai, išvengti paslysti ar nukristi.

2. Storas medvilnės rudens ir žiemos: siekiant susidoroti su žemos temperatūros aplinkoje (per rudens ir žiemos sezonų, tai kojinių yra pagaminti iš storos medvilnės medžiagos, geresnė šilumos ir išlaikyti jūsų kojų patogų ir šiltą valstybės, leidžia jums jaustis šiltai ir patogiai, jei naudojasi kambaryje.

3. Veikiami kelties dizainas: Šį kojinių priima veikiami dizainas ant kelties, leidžiantis jūsų kelties kvėpuoti, išlaikyti vėdinimo, veiksmingai sumažinti prakaito saugojimo kojų, todėl jūsų kojos daugiau gaivus ir patogiai.

4. Universalus: be to, tinka jogos ir Pilates, tai kojinių, taip pat labai tinka patalpų šokių, sveikatingumo ir kiti sporto.Ji ne tik suteikia anti slip paramos, bet taip pat apsaugo kojų odą, išvengti trinties ir nusidėvėjimo.

5. Moterų stilius: Šios kojinės yra sukurta specialiai moterims, naudojant mados stilių ir spalvas, kad pabrėžtų savo žavesio.

Techniniai duomenys:

Audinio Pavadinimas: Medvilnės

Pareigos: anti-slip, prakaito absorbcija, antifrikciniai

Modelis: vientisos spalvos

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: vidutinis dydis

Taikoma scena: joga

Komplektą Sudaro:Joga kojinės * 1 pora

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-2 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Žarna Aukštis: Kojinių, Šlepetes
  • Lytis: Moteris