Parduotuvė

img
img
img
img
img
img

Aprašymas

Kaip trečiosios kartos M5GO Apačioje, M5GO3 Apačioje yra pritaikyta, M5CoreS3. Šis modelis ne tik sujungia funkcijų, tokių kaip infraraudonųjų spindulių perdavimo LED, 500mAh ličio baterija, ir RGB šviesos, tačiau taip pat yra suderinamas su LEGO plytų, suteikiant daugiau galimybių CoreS3 programas.

M5GO3 Apačioje bazė yra dvi HY2.0-4P plėtros sąsajos, kuris atneš dažniausiai naudojamas ADC/DAC/UART smeigtukai, todėl patogu skirti įvairių tipų jutikliai turi būti prijungtas.Ar tai, temperatūros, drėgmės, šviesos, ar kitų tipų jutikliai, vartotojai gali lengvai prijungti juos prie pagrindo.

Apačioje bazės priima pogo pin magnetinio įkrovimo sąsają.Kai prie apmokestinimo bazę, esamą bus saugiai srautas į vidinio akumuliatoriaus, per įmontuotą TP4057 įkrovimo chip, teikti įkrovimo funkcija pagrindo.Be to, pogo pin sąsaja taip pat apima ir pagrindinės valdymo I2C autobusu, todėl patogu išorės plėtra per magnetines adsorbcija.

M5GO3 Apačioje bazės taip pat turi integruotą magnetinę absorbcijos ir yra skirta LEGO-suderinama skyles ant nugaros, o tai reiškia, jis gali vientisai sujungti su kitais LEGO struktūrinių dizainas, suteikiant daugiau kūrybinių formų.Abiejose M5GO3 Apačioje bazę, yra 10 programuojamų RGB šviesos (SK6812), kartu su matinio stiklo šviesos apsaugines juosteles, kurti minkštas ir patogus apšvietimo efektas.Vartotojai gali valdyti ryškumą ir spalvą iš šių žiburių per programavimo, pridėti daugiau įdomus savo projektus.

Savybės

Suderinama su M5CoreS3

Infraraudonųjų spindulių siųstuvas

Programuojamas LED juostos

500mAh ličio baterija

HY2.0-4P Plečia sąsaja

Suderinamas su Lego pastato struktūrą

Tinka magnetinio apmokestinimo bazę Sudaro

1x M5GO BATT Bottom3

2x M3*16 varžtai

2x M3*18 varžtai Programos

CoreS3 Pratęsimo

DI Projektas

GARO Švietimo Specifikaciją

Ištekliai

Parametrai

RGB

10*WS2812

Baterija

3.7V@500mAh

Gaminio Dydis

54*54*15mm

Pakuotės Dydis

136* 92*20mm

Produkto Svoris

30.3 g

Pakuotės Svoris

43.3 g Scheminis

PinMap

Modulis Dydis

  • Suderinamas su: M5Stack CoreS3
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Priedų Tipas: Pratęsimo Valdyba
  • Prekės Pavadinimas: M5STACK