Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • 30/50ml eterinis Aliejus Roller Butelis Tuščias Daugkartiniai skaidraus Stiklo Roller Butelis Kvepalai su Voleliu Kelionės Kosmetikos Bakas
img
img
img
img
img
img

Produkto Specifikacijos:

Medžiaga: stiklas

Dydis: 9.9*4cm,11.7*4.5 cm

Spalva: Juoda; Aukso

produkto savybės:

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA, Pagaminta iš korozijai atsparaus storo stiklo, kad yra lygus ir atsparus smūgiams, apsaugoti savo eteriniai aliejai nuo UV spindulių ir irimo.

Geros Sandarinimo - Sugriežtinti bendras kepurės su gera sandarinimo siekiant užkirsti kelią bet kokios rūšies nuotėkio, atsparus korozijai ir gerai padarė.

Daugkartinio Naudojimo - Daugkartinio Naudojimo.Po to kamuolys yra paimtas, viduje gali būti valomos arba užpildytas su kitų skysčių.Sklandžiai interjero lengva valyti

Platus panaudojimas - gali būti naudojami laikyti eteriniai aliejai, kvepalai, dezodorantai, aromaterapija, kosmetika, kremai nuo saulės, drėkinančių ir kt.

Lengva nešiotis - 30ml, buteliuko dydis: apie 9.9*4cm, puikiai tinka keliauti, lengvai įdėti savo rankinėje, kišenėje, maišelyje ir kt.

Skelbimas:

1. Dėl įtaka ekrano šviesumą, šviesos ryškumą ir daugelis kitų veiksnių, faktinę spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2. Prašome leisti nedideli nukrypimai nuo vadovo matavimai.

Pakuotė:

1* sub-išpilstymo

  • Kilmės: Žemyninė Kinija