Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • Kabantys Gėlių Vazonas Net Rankų darbo Maišelis Medvilnės Virvė Kabo Gėlių Krepšelis Gėlių Vazonus Savininko Namų Balkono Langų Apdailos 4O
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: augalų stendas yra rankų darbo, kurias mūsų gabių amatininkų ir yra pagamintas iš natūralios medvilnės.Tai yra aplinkos apsaugos, plaunamas ir patvarus.Tai kabančių augalų stendas yra stipri ir lanksti austi dizaino, kad gali tilpti vazonai įvairių dydžių ir formų.Tai moderni kremo spalva, kuri gali būti puikiai su bet namuose.

2、Stilingas Augalų Rėmas: stilingas augalų rėmo retro stiliaus prideda grožio ir elegancija jūsų namuose.Paprastas ir rafinuotas rankų, kurios bus pridėti blizgesį į savo kambarį, balkonas arba terasa.

3、Paprastas ir Rafinuotas: stilingas įmonėje savininkas gali būti naudojamas kaip patogi erdvė taupymo priemonė ir pagražinti visus vidaus / lauko kampe kosmoso.

4、Puiki Dovana: Macrame augalų turėtojas yra puikiai papildo butai, gyvenamieji kambariai, miegamieji ir net patogios studijos, arba biurus.Tai bus puiki dovana housewarming, vestuvės, gimtadieniai, jubiliejai, Kalėdų ir kitomis progomis.

5、Platus Naudojimas: Tinkamas vidaus ir lauko darbams.Tiesiog atsiskleisti 4 kojų linijas ir vietoje gėlių puodą viduryje apačioje.Jis idealiai tinka namų puošybai ir gali papuošti bet į savo kambarį, balkonų, langų, sodas, veranda, lubos, koridoriuje ar terasą.Padaryti, kad jūsų gyvenimas skiriasi!

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnės virvė

Apačioje skersmuo: apie 20cm/7.87 colių

Ilgis: A (120cm/47.24 colių) / B (100cm/39.37 colių) / C (100cm/39.37 colių) / E (100cm/39.37 colių)

Gamybos metodas: ranka-audiniai

Pakavimo Sąrašas:

1 * Kabantys Gėlių Vazonas Net Krepšys

1 * Kablys

1 * Kištukas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Naudokite Patvariai ] Augalų Pakaba ateina tvirtas lanksti pynimo dizainas, ekologiškos, skalbti, ir tvirtas, rankų darbo, mūsų talentingi iš natūralios medvilnės.

2.[ Modernus Gėlių Krepšelis ] Suprojektuoti modernūs balta spalva, kuri papildys bet namuose puikiai, Augalų Pakaba yra patenkinta, sodinamosios daugelio dydžių ir formų, didžiosios pridėti grožį ir eleganciją į jūsų namus.

3.[ Puikus Kūrinys ] Augalų Pakaba yra puiki į malonės savo kambarį, balkonas arba terasa, paprastas, bet subtiliai rankų darbo, gali būti naudojamas kaip patogi erdvė užsklanda, ir papuošia visus vidaus/lauko kampe kosmoso.

4.[ Gražių Metu ] puikus papildymas butą, kambarį, miegamąjį, ar net jauki studija ar biuras, Augalų Pakaba yra puiki dovana housewarming, vestuves, gimtadienius, ir labai gimtadienius, Kalėdų ir kitomis progomis.

5.[ Papuošti Visur ], Reikalaujama, atsiskleisti 4 kojų linijas ir įdėkite puodą į vidurį apačioje, Augalų Kabykla tinka vidaus ir lauko naudojimui, labai tinka namų puošybai, ir gali būti papuoštas bet kur.

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: šeniliniai
  • Stilius: Modernus Stilius
  • Modelis: SPAUSDINTI
  • Formos: Round
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Technics: RANKŲ darbo