Parduotuvė

  • Namuose
  • Pet Products
  • Šuniuką Kramtyti Žaislus Kartusis Moliūgas Formos Šuo Pramogų Žaislai Nuobodulio Nesunaikinami Šuns Žaislai, Agresyviai Chewers Už
img
img
img
img
img
img

Ieškote puikus kramtyti žaislas jūsų furry draugui?Mūsų patvarus ir tvirtas kramtyti žaislas yra puikus, kad padėtų liūdesį ir nerimą .Su unikaliu įgaubti ir išgaubti tekstūros, jis padeda mokyti ir ugdyti gerus įpročius, suteikdama valandų įdomus.Žaisti priešprieša su savo augintiniu ir žiūrėti juos turite psiakrew!

Specifikacija.

Produkto pavadinimas: Kartusis moliūgas maisto nuotėkio žaislai

Gaminio spalva: ežeras mėlyna/violetinė/žalia/geltona

Gaminio dydis:(vidut.)7*11,5 cm/2.76*4.53 cm

Produkto svoris: 149g

Medžiagos: natūrali guma

Savybės: Kramtyti, nuotėkio maisto

Paketas, sąrašas:

mažylis kramtukai už kramtyti X1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Mokymo Privalumas: Suteikite savo šuniukui geriausią gyvenimo pradžią su mūsų brendimo mažylis kramtukai.Šių protas-skatinti žaislai šunims skatinti greiferiniai, vejasi ir mokymo ir sumažinti nuobodulio ir diskomfortą.Be to, jie padeda išvengti žalingos kramtomoji o skatinti svorio valdymo ir bendro vystymosi.

2.Natūrali Guma: Šių mažylių kramtukai pagaminti iš saugių ir aplinkai draugiškų natūralaus kaučiuko, kuris yra tvirtas ir patikimas.Guminės medžiagos, yra tvirtas ir patvarus, todėl jį gali atlaikyti kramtymas ir kramtomoji jūsų šuniuką kramtyti.

3.Burnos Higienos Padidinti: Užtikrinti, kad jūsų šuniukas asmens burnos higiena su šių mažylių kramtukai.Jų įgaubti ir išgaubti tekstūra valo dantis ir apsaugo nuo blogą kvapą.Kaip jie bounce netaisyklingai, jie taip pat patenkinti savo šuns žaismingas pobūdžio.Say hello sveikus dantis ir laimingas šuniukas.

4.Skatinti Sveiką Mitybą: Mūsų mažylis kramtukai su maisto nuotėkio dizaino mokyti savo furry draugui, ugdyti sveikos mitybos įpročiai ir suvartoja energijos, o žaisti.Šis įdomus projektas padeda sumažinti žalingos elgesį, išlaikyti savo namuose rami ir tvarkinga.

5.Skatinti Grojimo su Jūsų Šuniukas: Užsiima interaktyvių žaidimų su mūsų mažylis kramtukai už kramtyti gali padidinti obligacijų tarp jūsų ir jūsų furry draugui, o taip pat atitinka jų natūralią kramtomoji instinktus.Praleisti laiką ir pagerinti jūsų santykius su savo augintiniu žaisti vilkikas karo ir puikūs patvarus, saugus žaislas.

  • Medžiaga: Guma
  • Yra Protingas Prietaisas: no
  • Tipas: Šunys
  • Žaislai Tipas: Pliušiniai Žaislai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija