Parduotuvė

  • Namuose
  • Pet Products
  • Nešiojamų Papūga Carrier Kuprinė Paukščių Kelionės Narvas Su Medienos Nuolatinio Mažų Ešerių Pet Skaidri Kosmoso Kapsulė
img
img
img
img
img
img

Savybės:

Transporto jūsų paukštis saugiai ir patogiai, su mūsų Paukščių Vežėjas.Mūsų novatoriškas dizainas funkcijos 360° panoraminis matymo, akrilo rankena, puikiai stick, ir stipriu anti-pabėgti ypatybės.Pull-out dėklo apačioje leidžia valyti lengva.Suteikite savo plunksnuočių draugas geriausių kelionių patirtimi su mūsų Paukščių Vežėjas.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Paukščių Vežėjas Kelionės Narve

Gaminio medžiaga: akrilas

Gaminio dydis: 22.5*23*19cm

Gaminio spalva: panda mėlyna žalia geltona rožinė

Tinka: Tinka maži augintiniai, pavyzdžiui, papūgos

Pareigos: augintiniai eiti atlikti

Produktų Sąrašas:

1*Paukščių Vežėjas Kelionės Narve

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogus Paukščio Transportas: be Vargo pasiimti savo plunksnuočių draugas on-the-go su mūsų aukštos kokybės Paukščių Vežėjas Kelionės Narve.Pagamintas su patvarių medžiagų ir pastatytas paskutinis, tai puikus sprendimas, naminių gyvūnėlių savininkams, kurie vertė, tiek praktiškumą ir stilių.

2.Patobulintas Komfortas: Mūsų Paukščių Vežėjo funkcijų, Komfortą Rankena su patogiai akrilo rankena ir sklandžiai dizainas, kuris suteikia patobulinta komforto lygį naminių gyvūnėlių savininkai kelionės metu.Perkeliamumas šis narvas suteikia maksimalų patogumo jūsų ir jūsų paukštis.

3.Medienos Ešerys: Mūsų Paukščių Kelionės Narve funkcijos gamtos pipirai medžio lazdelę, kuri automatiškai apdailos jūsų paukščio nagai ir pecks, saugią ir patogią kelionę.Plius, tvirta konstrukcija užtikrina, ji gali atlaikyti smūgių, be nerimauti.

4.Šoninės Durys Dizainas: Su šoninės durys drožimo dizaino ir metalo sagtis, šio Paukščio Kelionių Vežėjas yra stiprus ir kovos pabėgti, leidžiančius lengvai gauti savo plunksnuočių draugas.

5.Patogus Valymas: Dėka savo unikalaus išdėstymo ir pull-out dėklo apačioje, mūsų Paukščių Vežėjas Kelionės Narve daro po kelionės valymo vėjas.Tai geras pasirinkimas už jus.

  • Medžiaga: PLUOŠTO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: PAUKŠČIAI