Parduotuvė

  • Namuose
  • Namų Dekoras
  • Malachito Kristalai Mineralinių Dekoro Devorative Akmuo, Žvyras, Akmenys Krito Urmu Poliruotos Plokštės Rock Namų Meno Sodo "PASIDARYK pats" Dekoras
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1. Dvasinis Enhancement: Malachito kristalai gali gilinti savo meditacijos ir tarnauti kaip puiki terpė jungiantis su aukštesniųjų sferų, galite priimti save į aukštesnį dvasinį lygį ir sustiprinti savo supratimą ir ryšys su antgamtinėmis jėgomis.

2. Gražus ir dekoratyvinių: Šių malachito kristalai yra natūralios tekstūros, kad daro juos gražus namų puošybai.Jūs galite naudoti juos menai, amatai, kristalų kolekcija, arba tiesiog padaryti jūsų namus daugiau gražus.

3. Dekoratyviniai ir Estetinių: Padidinti grožį savo žuvų bakas ar vazonas su šių natūralaus malachito kristalai, kurie turi ryškia žalia spalva, ir unikalūs modeliai.

4. Grynos medžiagos: Kiekvienoje krištolo, malachito yra ne visai tas pats, kaip jie susidaro gamtoje per milijonus metų.Galite pasigrožėti įvairių raštų ir spalvų, kiekvieno gabalo, ir įvertinti jų nuopelnus.

5. Plataus Taikymo: Ar jums reikia pasiruošti laikyti egzaminą, rašyti rašinį, ar mokytis naujų įgūdžių, šie kristalai gali padėti jums sutelkti dėmesį ir įsisavinti informaciją.Jūs galite įdėti juos ant stalo, lentynoje, ar bet kur, kur jūs mokytis.

Descri ption:

Patirtis dvasinį nušvitimą su mūsų nuostabiu malachito akmuo.Puikiai tinka meno, amatų ir krištolo rinkiniai, arba unikalų gėlių vazonas apdaila.Kiekvienas akmuo turi savo unikalius ženklus, kad ji tikrai ypatinga dovana tą ypatingą žmogų.Pakelti savo dvasinę kelionę su malachito.

Specifikacija:

1. Elemento Tipas: Gamtos Krištolo, Malachito Gabalas

2. Svoris: 20-30g

Sąrašas:

1 x malachito kristalai

Ne praktikoje :

1. Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumai.

  • Stilius: Modernus Stilius
  • Tai Natūrali Medžiaga: Taip
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Regioninės Funkcija: KINIJA
  • Medžiaga: Mūrinis