Parduotuvė

  • Namuose
  • Pet Products
  • Pet Servetėlės Šunų ir Servetėlės Kačių Czesanie ir Valymo Akių, Ausų Leteną Kailis Grynų Natūralių Ingredientų, Medvilnę Servetėlės 80 Skaičius
img
img
img
img
img
img

100% Medvilnę Pet Servetėlės, skirtos Šunų ir Kačių

Visoms Kūno Dalims: Nėra vandens arba skalauti nereikia.Šių šunų servetėlės yra saugus naudoti kasdien.Nesvarbu, katėms, šunims, zuikiai ar kitų gyvūnų augintinių, šios drėgnos servetėlės yra puikus dulkių, šiukšlių, pleiskanos, seiletis ar kitų išsiskiria iš visų kūno dalių, įskaitant tokias sritis, kaip veido, kojų ar ausų.

Švelnus Jūsų Furry Draugui: Servetėlės pagamintos iš Natūralių Ingredientų.Šios servetėlės yra ne tik švelnus, bet ir pakankamai tvirtos.Aukštos kokybės, storas ir minkštas, 100% medvilnės nėra lengva būti susmulkintos, naudojant ir teikiant minkštas liečiant savo augintiniai.

Nešiojamas Antspaudas Pakavimo ir moliusko geldele Jungiklis: Nešiojamų pakuotė leidžia lengvai keliauti, ir saugo jūsų servetėlės papildomos drėgmės, net ilgą laiką po atidarymo.Tiesiog atidarykite dangtelį nuimkite sandariklio ir lengvai ištraukti vieną servetėlės, tada uždaromos maksimalų šviežumą, hermetiškoje pakuotėje gali neleidžia vandens garų nuostolius, kai uždarytas.

Universalus: Mūsų šuo servetėlės yra pakankamai didelis, kad padengti savo rankas ir būti naudojamos nuvalykite žemyn mažų, vidutinių ir didelių augintiniai.Taip pat jie yra pakankamai storas, kad leidžia greitai, lengvai sprendimą valdyti pleiskanos.Šios drėgnos servetėlės gali suteikti greitą, higieniškas būdas išlaikyti augintiniui švaraus ir sveiko kiekvieną dieną.

Lengva Valyti: Lengvai pasiimti su savimi jūsų rankinėje ar krepšyje, kelionės, paplūdimio kelionės, kempingas ir daug daugiau.Idealus kompanionas purvinas išvykas į parką, paplūdimį, ar ant pėsčiųjų tako.Imtis servetėlės su jumis, kur jums eiti greitai clean-up.

Be alkoholio, RO gryno vandens,Kvepalų nemokamai,Anti-bakterinės ir anti-kvapas

Ne, dažymas,Ne liuminescencinės agentas,Bleach-nemokamai,Nėra sunkiųjų metalų

Be to sterilizuotas AG+

Platus Taikymas

Nuvalyti nešvarumus nuo veido, akių, ausų, letenėlių, ir apsiaustai, tinka šunims & katės visų dydžių ir kiti maži naminiai gyvūnai.

100% Natūralūs Ingredientai

Naudojant aukščiausios kokybės natūralių ingredientų, įskaitant Ramunėlių Ekstraktas,Persimonai ekstraktas,AG+

Apgalvotai suprojektuotas ir pagamintas su švelni formulė, mūsų augintinio servetėlės su alijošiaus gali būti naudojamas švarus kailį ir kūną.

4 kartus vandens kiekis nuolat drėkina ir garantuoja, valymo galia

79% originalus skysto vandens valymo ir moistening, garantija nuvalykite švara

  • Tikslinė Pet: Šunų & Cat
  • Funkcija: Kasdien higienos priežiūros augintiniai, anti-bakterinė deodorization, veiksmingai pašalinti ašarų ženklai ir ausų sierą
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: 100% Medvilnės