Parduotuvė

  • Namuose
  • Pet Products
  • Žiemos Šiltas Lizdavietes Namo Patalpų Naminių Paukščių Papūga Narve Šiltas Hamakas Namelis, Palapinė Lovos Kabo Urvas Miega Paukštis Narve Priedai
img
img
img
img
img
img

Kulka Taškų:

1. Patobulintas Žiemą Šiluma: Laikykite savo plunksnuočių draugai šiltas ir aptemptas žemoje temperatūroje su mūsų glaustis paukščių šilčiau.Jos sutirštės, vėjo dizainas ir jaukus medvilnės lizdą sukurti tobulo žiemos prieglobstį jūsų paukščiai, užtikrinti savo komfortą ir gerovę.

2. Be jokio vargo Įrengimas: Pakabinti glaustis Paukščių Šilčiau vėjas su savo dviejų paprastų kabliukų, kad tilptų bet kokio paukščio narve, ar filialą.Užtikrinti, kad jūsų paukštis lieka šiltas ir patogus, ar namie, ar labai lauke!

3. Gyvūnų draugiškas Pliušinis: Naudojant saugų medvilnės medžiagos ir eco-friendly pliušas, mūsų paukščių šilčiau užtikrina minkštas, patogus ir patvarus vieta jūsų augintiniai glaustis.Jis nedirgina odą ir yra atsparus deformacijai.

4. Platus Atidarymas: Su glaustis paukščių šilčiau, savo plunksnuočių draugai gali mėgautis šiltą ir erdvę, kuri suteikia jiems saugumo jausmą ir atsidavimo.Sukurtas su lengva prieiga, jie gali pailsėti lengva ir patogiai ir jaukus lizdą.

5. Dauguma Paukščių: Tai glaustis paukščių šilčiau tinka dauguma gyvūnų, iš jūrų kiaulyčių ir šinšilų, kad ežiukai ir mažosios papūgos.Jis gali sutalpinti didelius aras ir Afrikos pilkos spalvos kakadu, todėl visi gali ramiai miegoti šis erdvus paukščio lizdą.

Aprašymas:

Sukurti jaukią vietą savo papūga šią žiemą ši tvirta ir lengva naudoti lizdą.Suprojektuotas būti lengvai pakabinti, tai suteikia lengvą prieigą prie jūsų paukščiui pailsėti ir laikyti šiltai.Plius, jis netgi gali būti naudojamas šinšilos!Suteikite savo augintinių komfortą jie nusipelno, kad su šiuo būtina turėti aksesuaras.

Specifikacija:

1. Gaminio medžiaga: medvilnė

2. Gaminio dydis: 25.9*26.9*28.2 cm/10.2*10.6*11.1 į

Produktų Sąrašas:

glaustis paukščių šilčiau x 1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: PAUKŠČIAI